Tarieven

Tuinontwerp & advies

Tarieven

9

Tuinontwerp

Een tuinontwerp kost meestal tussen de €850,- en de €2000,- voor een voor- en/of achtertuin.

9

Beplantingsplan

Een beplantingsplan maken duurt langer en is complexer dan je denkt. Hoe staat de tuin ten op zichte van de zon? Welke grondsoort heb je in de tuin, is het tochtig of juist heel beschut, staan er grote bomen in de buurt die veel vocht opnemen en of schaduw creëren, is er wortelconcurrentie van andere planten? Enzovoorts…

Het maken van een beplantingsplan kost meestal tussen de €500- en €1000,- voor een voor- en/of achtertuin.

9

Tuinontwerp incl. Beplantingsplan

Tuinontwerp en beplantingsplan kost meestal tussen €1250- €3000,- voor een voor en/of achtertuin.

9

Tuinadvies

Wil je niet een heel ontwerp maar een snel tuinadvies? Gemiddeld om de 10 jaar veranderen de wensen van het gebruik van de tuin, door trends, veranderde gezinssamenstelling, wel of geen huisdieren etc. Heb je wel een tuin waar je tevreden over bent maar wens je een paar aanpassingen? Dan kan ik langs komen voor een tuin advies. We kijken samen naar de tuin en de wensen. Afhankelijk van de vraag maak ik een snelle schets voor de gewenste verandering of maak ik een aanzet tot beplantingsplan.

v.a. 350,- voor  3u.
Langer dan 3u nodig, elk extra uur 65,- p/u

9

Projecturen

Uitzoeken en regelen van bepaalde zaken. Bijvoorbeeld, wil je volledig ontzorgt worden worden tijdens de aanleg van je tuin? Heb je een tuin met grote hoogte verschillen en moet het door een bedrijf worden ingemeten? Wil je meerdere offertes voor de realisatie van je tuin en wil je dat ik de verschillende hoveniers benader en rondleid door de tuin? Heb je bepaalde wensen zoals een zwembad en moeten er vergunningen worden aangevraagd? Wil je een onderhoudsplan zodat jij zelf of een hovenier op aangegeven tijden je tuin in orde kan maken? Al dit soort zaken kan ik voor je regelen.

Projecturen 85,00 p/u

9

Het uitzetten en/of planten

Het uitzetten, op de juiste plaats zetten van de planten en wel of niet inplanten van de bomen, heesters en planten.

Uitzetten & inplanten  65,0 p/u

Bovenstaande menukaart zijn richtprijzen, de prijzen hangen af van de m2, de wensen en de complexiteit van de tuin. Daarom moet er eerst een gesprek plaatsvinden om de wensen en vervolgens de kosten te inventariseren. Afhankelijk van de locatie komen hier reis- en parkeerkosten bij. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Ik ontwikkel een ontwerp voor je tuin dat tijdloos is en een extensie wordt van je huis en leefomgeving

Chat openen
1
Hi, heb je tuinadvies nodig?